Kamer, Korreweg

Prijs : € 340

Groningen

Onbekend


Kamer, Korreweg Ga naar Huurportaal-nl

voor € 340

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

SUPER LEUKE KAMER VAN 24M2 AAN DE KORREWEG IN GRONINGEN.

INFORMATIE Naast de foto's hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt. INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. LOCATIE Deze woonruimte bevindt zich in het gezellige centrum van Groningen.

Deze studio is op 1,3Km van de gezellige Grote Markt. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. Het Noorderplantsoen is op 300 meter afstand. SITUERING De kamer is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het pand.

OPPERVLAKTE. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 24m2. VOORZIENINGEN De Kamer deelt alleen de badkamer en het toilet. Er zijn meerdere toiletten in het Huis, je deelt een toilet ongeveer met 2 andere huurders en de badkamer met 6 medebewoners.

In de Kamer zit een keuken die voorzien is van alle luxe. HUURPRIJS EN BORG De huurprijs is €340 exclusief. De servicekosten zijn €85,- en de overige kosten zijn €25. Dat maakt een totaalprijs van €455,- Inclusief.

De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. HUURTOESLAG Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk. BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE De woonruimte is per 1 september 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd.

De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand. KANDIDAAT Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd.

Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd. INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt..Kaart

Eigenschappen
Naam Kamer, Korreweg
Groningen
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 24
Aantal kamers 1
Postcode 9731BW