Gruttersdijk In Utrecht (3514 BG)

Prijs : € 975

Utrecht

Onbekend


Gruttersdijk In Utrecht (3514 BG) Ga naar Huurportaal-nl

voor € 975

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

In de Vogelenbuurt op loopafstand van het centrum komt een uniek en zeer goed onderhouden tweekamer woning vrij.

De woning heeft zeer veel buitenruimte. Het dakterras op de woning is beplant en beschikken daardoor over veel privacy. Door de ligging op het zuiden is de zon de gehele dag flink aanwezig. Als je hier in de zon ligt te genieten van de rust, zou je bijna vergeten dat je lopend op 2 minuten afstand van het centrum woont.

Via de voordeur komt u terecht in de gang die leidt naar de woonkamer. De woonkamer (evenals de gehele woning) is een aantal jaar geleden gerenoveerd en dat is te zien. De vloer is mooi hardhout en de open keuken heeft alle denkbare apparatuur. Op de eerste etage is een slaap/studeerkamer met toegang tot de badkamer.

De badkamer is voorzien van een douche en een wasbak. Achter de slaapkamer is een balkon die een trap heeft naar het grote dakterras. Deze stadswoning is per 1 maart 2017 te voor onbepaalde tijd. De huurprijs a 875 is inclusief de servicekosten maar exclusief gas, water en elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen.

De woning is uitermate geschikt voor een werkend persoon of stel! - Geschikt voor een werkend persoon of stel. - Wasmachine aanwezig. - Maximaal aantal personen: 2. - Huisdieren niet toegestaan.

- Totale oppervlakte ca. 55 m2. - Eindschoonmaak verplicht. - Borg gelijk aan 1 maand huur.

- Huurtermijn onbepaalde tijd. - Beschikbaar per 01-03-2017..Kaart

Eigenschappen
Naam Gruttersdijk In Utrecht (3514 BG)
Utrecht
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 55
Aantal kamers 1
Postcode 3514 BG