Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.
Om veilig en verantwoord gebruik te maken van een leegstaande ruimte, kies je een beheerder met KLB-keurmerk.
Het doel van het Keurmerk Leegstandbeheer is om de kwaliteit van leegstandbeheer in Nederland te verbeteren. Dit is hard nodig om huurders én verhuurders te beschermen. Leegstandbeheerders die betrouwbaar, transparant en veilig te werk gaan komen in aanmerking voor het Keurmerk Leegstandbeheer (KLB). Zo weten de eigenaren én gebruikers van leegstaande panden dat ze met een betrouwbare partij te maken hebben, die zich houdt aan de rechten en plichten die bij goed leegstandbeheer horen.
In deze woning zijn kleine huisdieren toegestaan als hier goedkeuring voor is gegeven door Gapph. Wil je hier van te voren meer zekerheid over hebben? Neem dan De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt.
Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit 'Passend Toewijzen'. Als we 'passend toewijzen', dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Nee! Bij Gapph werken we niet met een wachtlijst.
Waarom niet? Omdat iedereen gelijke kansen verdient, ongeacht inschrijfduur. We zoeken de beste kandidaat met een volledig documentendossier. Maak daarom je profiel compleet voordat je reageert op deze huurwoning. In Sliedrecht wonen ongeveer 25.000 mensen.
Ongeveer 54% van het woningaanbod in Sliedrecht bestaat uit koopwoningen. 36% wordt aangeboden door een wooncorporatie. En 83% van de woningen is gebouwd voor het jaar 2000*. * Bron: l De eerst verwijzing naar de naam Sliedrecht stamt uit 1064.
Dit dorp werd 250 jaar later in zijn geheel weggevaagd door de Elisabethsvloed in 1421. De oud-bewoners die de ramp overleefden vertrokken naar de overzijde van de rivier waar Overslydrecht lag. Dit werd de basis voor Sliedrecht zoals wij dat nu kennen. De grond rondom Sliedrecht werd regelmatig bedolven onder water uit de Alblasserwaard die regelmatig buiten zijn oevers trad.
De landbezitters kregen daarom allemaal een stuk dijk toegewezen die zij moesten onderhouden. Boerenbedrijven waren langs de oevers niet mogelijk door de overstromingen, daardom hielden de meeste bewoners zich bezig met visserij, vlasbewerking en touwslagerijen. Aangezien de dijken nogal wat onderhoud nodig hadden werd ook de groep dijkwerkers steeds belangrijker. Deze groep onderhielden ook voor naastgelegen gebieden de dijken.
Door de expertise die de werklieden opbouwden werd grondbewerking ook steeds belangrijker in Sliedrecht. Het baggeren van de wateren gebeurde eerst nog handmatig maar in 1865 werd ook de eerste stoombaggermolen in gebruik genomen. Sliedrecht staat zelfs nu nog bekend als 'baggerdorp'. En dan bedoelt men uiteraard de verwijzing naar het verleden! Dat Baggerdorp een geuzennaam is geworden voor de Sliedrechters blijkt uit het feit dat ze ook een voetbaltoernooi houden met de titel 'Baggercup' en jaarlijks vindt ook het dorpsfeest met de titel Baggerfestival plaats.
Dit is een festival voor en door Sliedrechters, waarbij de baggerindustrie en waterbouw een centrale plek innemen. En uiteraard is er ook van alles verzameld in een Baggermuseum. bron: l.
Naam | Apartment In Paulus Potterstraat, Sliedrecht, Netherlands |
Sliedrecht | |
Type | Onbekend |
Aanbieder | Huurportaal-Nl |
Oppervlakte | 80 |
Aantal kamers | 3 |
Postcode | 3362 XL |