Dortmunderkade 135, Helmond

Prijs : € 915

Helmond

Onbekend


Dortmunderkade 135, Helmond Ga naar Huurportaal-nl

voor € 915

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

In de wijk Annabuurt dichtbij het centrum van Helmond staat aan de Suytkade een prachtig appartementencomplex met 60 appartementen.

Elk vrije sector huurappartement van Luyvestein is hoogwaardig afgewerkt. Ieder appartement heeft een luxe open keuken met A-merk inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven. Er zijn 9 verschillende typen, allen met 2 slaapkamers en een loggia. Natuurlijk ook een moderne badkamer, een eigen parkeerplaats (en bij voldoende beschikbaarheid de optie voor een extra parkeerplaats voor een 2e auto) en eigen berging voor bijvoorbeeld je fiets.

Dat is heerlijk wonen! Locatie Suytkade in Helmond is een bruisende centrumwijk in wording. Het bijzondere is de speciale mix. Je kunt er wonen, werken, naar school gaan of lekker uitgaan of ontspannen. Daarbij zijn alle voorzieningen nagenoeg om de hoek! Het stadscentrum van Helmond is binnen 15 minuten te voet bereikbaar.

Voor de dagelijkse boodschappen is er een Lidl op 200 meter afstand. Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website. **Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen.

Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen.

Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.** **Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**.Kaart

Eigenschappen
Naam Dortmunderkade 135, Helmond
Helmond
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 87
Aantal kamers 3