Bisschop Tulpijndreef 87, Utrecht

Prijs : € 898

Utrecht

Onbekend


Bisschop Tulpijndreef 87, Utrecht Ga naar Huurportaal-nl

voor € 898

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Locatie: Waar voorheen de Nederlandse Pakketdienst was gevestigd, ontstaat een compleet nieuwe leefomgeving.

Hier is ruimte voor wonen, werken, leven en (ont)zorgen. In drie robuuste gebouwen worden appartementen, ruimte voor creativiteit en groene binnentuinen voor ontspanning bijeengebracht onder de naam DeBuurt. BARIO: In gebouw BARIO komen 98 twee en driekamerappartementen en 14 twee en driekamer maisonnettes. 48 van de 98 appartementen en 2 van de 14 maisonnettes worden aangeboden in middenhuur segment.

De middenhuur appartementen worden opgeleverd met een complete keuken voorzien van apparatuur en badkamer met douche en wastafel. Bij sommige appartementen in de wasmachine aansluiting gesitueerd in de badkamer. Toilet is separaat. Afwerking: Je kookt in een luxe open keuken, in een rechte- of hoekopstelling.

Met witte kasten en een antraciet/zwart composiet stenen aanrechtblad ontstaat er een mooie tijdloze uitstraling, die een mooie aanvulling is op jouw interieur. En ook qua kookgemak heb je het getroffen, je hebt namelijk kwalitatieve ATAG inbouwapparatuur voor iedere culinaire uitdaging: inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie of koelkast met vriesvak (afhankelijk van woningtype), combi-oven en vaatwasser. De badkamer is comfortabel en mooi afgewerkt met antraciete/zwarte vloertegels en witte wandtegels tot aan het plafond. Hier geniet je van een verfrissende douche en heb je de beschikking over een wastafel met spiegel.

De meeste appartementen hebben een separaat toilet, sommige appartementen hebben een 2e toilet op de badkamer. Servicekosten: Voor de gezamenlijke ruimtes waar alle bewoners gebruik van maken, worden bepaalde kosten gedeeld. De servicekosten bedragen € 30,- per maand. Parkeren: De bewoners van BARIO hebben parkeermogelijkheid in hun eigen gebouw.

De parkeergarage wordt voorzien van een eigen in-en uitrit met slagbomen voor de bewoners. Bezoekers van bewoners kunnen de garage in en uit via één toegangsdeur. De huur van één parkeerplaats zit inbegrepen in de huurprijs. Schrijf je direct in via de website hurenindebuurt.nl.

Oplevering: De appartementen in gebouw BARIO worden eind maart 2021 opgeleverd..Kaart

Eigenschappen
Naam Bisschop Tulpijndreef 87, Utrecht
Utrecht
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 47
Aantal kamers 2