Apartment For Rent In Cuijk

Prijs : € 896

Cuijk

Onbekend


Apartment For Rent In Cuijk Ga naar Huurportaal-nl

voor € 896

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

zwaanstraat 14, cuijkdeze woningen zijn gelegen in het gezellige centrum van cuijk aan het louis jansenplein.

de ingang bevindt zich aan de zwaanstraat. op de begane grond bevinden zich de centrale entree met centrale brievenbuskast, personenlift en bergingen. indeling: entree, gang, uimte, toilet, badkamer met douche en wastafel, twee slaapkamers en woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon. cuijk voor een gemeente met een kleine 25.000 inwoners heeft cuijk opvallend veel voorzieningen en faciliteiten voor inwoners, ondernemers en toeristen.

de charme van zijn kleinschaligheid in combinatie met de veelzijdigheid aan mogelijkheden, maakt cuijk tot een uitgelezen plek om te wonen, werken, ondernemen, winkelen en recreëren. bereikbaarheid ingebed tussen autosnelweg, rivier en spoorlijn, is de situering van cuijk met recht uniek te noemen. pal aan de rijksweg a73/e31, zijn er snelle directe verbindingen met nijmegen en venlo en richting randstad. d net over de grens ligt op twintig minuten verder airport weeze.

een half uurtje verderop ligt de luchthaven van düsseldorf. vliegveld eindhoven is slechts 55 kilometer rijden. via de drukbevaren maas is cuijk makkelijk nteresse?ga in de woningpresentatie op onze website naar [reageer] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd nkomensnormen en inschrijfdocumentatiehiervoor verwijzen we je door naar onze orgverhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. dit kan .

afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten. huurprijswijzigingvoor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal cpi +?*%, tenzij er in enig jaar door de rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. in het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging. *deze volgt nog.**vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen.

om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-.Kaart

Eigenschappen
Naam Apartment For Rent In Cuijk
Cuijk
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 81
Aantal kamers 3
Postcode 5431 BR