Apartment For Rent In Schoonhoven

Prijs : € 875

Schoonhoven

Onbekend


Apartment For Rent In Schoonhoven Ga naar Huurportaal-nl

voor € 875

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

aan de kerkstraat nummer 1, gelegen op een van de mooiste gedeelten van de historische binnenstad van schoonhoven, zijn in een oud karakteristiek pand 4 schitterende luxe appartementen en een winkelruimte gerealiseerd die schuil gaan achter een fraaie monumentale gevel.

deze prachtige locatie in de gezellige binnenstad van schoonhoven biedt een mooi uitzicht over de dam en de haven. op de tweede verdieping van dit totaal gerenoveerde historische pand is een luxe appartement (ca. 49 m2) met vlizozolder te huur. dit appartement, met hoog afwerking niveau, beschikt over een lift.

indeling: entree aan de kerkstraatzijde voorzien van video-intercom toegang installatie, lift en trapopgang naar het appartement op de tweede verdieping. entree/voordeur appartement, hal met vlizotrap naar bergzolder, badkamer/toilet voorzien van witte wandtegels en antraciet vloertegels compleet . douche, vaste wastafel, berging, wasruimte met wasmachine-/drogeraansluiting, keuken met luxe moderne open keuken . magnetron/oven, gas kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en vaatwasmachine, woonkamer in open verbinding met de keukenruimte met zicht op de prachtige nok balken, slaapkamer, eigen hr-cv ketel met warmwatervoorziening, eigen meterkast voorzien van cai en telefoonaansluiting.

bijzonderheden: - ligging in centrum van schoonhoven; - huurperiode van minimaal 2 jaar; - borgstelling van 2 maanden huur; - huur exclusief nutsvoorzieningen; - servicekosten € 50,- per maand; - inkomenscheck van toepassing; - roken en huisdieren niet toegestaan; - oplevering per eind januari 2023. toelichtingsclausule nen2580 de meetinstructie is gebaseerd op de nen2580. de meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. de meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

“deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”.Kaart

Eigenschappen
Naam Apartment For Rent In Schoonhoven
Schoonhoven
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 49
Aantal kamers 2
Postcode 2871 ED