Apartment For Rent At Almelo - Oranjestraat 1-C, Netherlands

Prijs : € 837

Almelo

Onbekend


Apartment For Rent At Almelo - Oranjestraat 1-C, Netherlands Ga naar Huurportaal-nl

voor € 837

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

beschrijving in de almelose binnenstad gelegen; karakteristiek en geheel gerenoveerd 3-kamer appartement met ruime woonkamer en een prachtig uitzicht op st.

georgiusbasiliek. het appartement is gelegen op de tweede woonlaag en heeft de volgende indeling: entree op de begane grond met een bellentableau en brievenbussen, centrale hal met meterkasten en bergingen. elk appartement heeft zijn eigen berging op de begane grond. middels trappenhuis te bereiken tweede verdieping; toegang tot het appartement met een ruime hal, trapopgang met bordes naar de tweede verdieping (eigen trapopgang), hal met toegang tot het toilet, de badkamer en twee slaapkamers alsmede een berging met wasmachine aansluiting en cv-ketel opstelling.

woonkamer van ruim formaat met de originele dakspant constructie in het zicht, een frans balkon en meerdere dakramen. keuken in rechte opstelling met een afzuigkap. algemeen: - huurprijs: € 837,- per maand; - zeer net appartement; - parkeren middels een parkeervergunning via de gemeente almelo; - huurtermijn minimaal 2 jaar; - huurprijs is inclusief € 32,- servicekosten die worden verrekend; - huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen; - eigen berging op de begane grond; - appartement is per direct beschikbaar. inkomenseis: bruto inkomen is gelijk aan circa 3x de maandhuur.

huurder dient aan te leveren: - kopie legitimatiebewijs; - werkgeversverklaring; - 3 meest recente loonstroken; - verhuurders-/ of hypotheekverklaring . voor aanvang van de eerste huurtermijn dient de waarborgsom à 1 maand huur alsook de eerste maand te zijn voldaan. toon meer.Kaart

Eigenschappen
Naam Apartment For Rent At Almelo - Oranjestraat 1-C, Netherlands
Almelo
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 100
Aantal kamers 3
Postcode 7607 CM