Trambaan 83

Prijs : € 763

Heerenveen

Onbekend


Trambaan 83 Ga naar Huurportaal-nl

voor € 763

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Wonen op loopafstand van het trein- en busstation, winkelcentrum en de gezellige cafés en restaurants van Heerenveen? Of gaat u toch liever naar het Abe Lenstra Stadion en het beroemde IJsstation Thialf? Neemt u een kijkje bij dit mooie appartement aan de Trambaan.

Voor de mensen die liever wat koeler willen wonen is dit appartement perfect! Gelegen aan de noordoost-zijde van het gebouw ontvangt u minder direct zonlicht dan de overige appartementen. Maar de vele raampartijen zorgen voor een licht appartement met, vanaf de tiende etage, een fantastisch uitzicht over Heerenveen en de weide omgeving. Het appartement heeft een woonkamer met een serre en een open keuken, twee slaapkamers, een gastentoilet, een ruime badkamer en een wasruimte/provisiekast. Op de eerste verdieping heeft u een kleine opslagruimte tot uw beschikking en op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging/schootmobielruimte en voor uw auto heeft u een vaste parkeerplaats op het parkeerdek.

Voor het gebruik van de parkeerplaats betaalt u € 37,50 per maand.Er is een bewonerscommissie die, gezamenlijk met vrijwilligers, diverse activiteiten organiseert in de gemeenschappelijke ruimte "Het Praathuis". Tevens is er een logeerkamer aanwezig waar tegen een kleine vergoeding gebruik van kan worden gemaakt.Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 50,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw: - schoonmaak algemene ruimten - glasbewassing - elektraverbruik algemene ruimten - waterverbruik algemene ruimten - rioolontstoppingsabonnement - telefoonkosten lift Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.Wonen in Heerenveen: Door de ideale ligging midden in Noord-Nederland ontwikkelde Heerenveen zich tot centraal knooppunt met perfecte weg- en railverbindingen. Daarbij zijn er voorzieningen, met name op sportgebied, die Heerenveen nationale, zelfs internationale bekendheid en allure geven.

Denk maar aan de voetbalclub Heerenveen, het Abe Lenstra Stadion en het beroemde IJsstadion Thialf. Hierdoor heeft Heerenveen ook de titel 'Sportstad van het Noorden'.Kortom Heerenveen is een heerlijke plaats om te wonen. Rijk aan cultuur, sport en winkel- en uitgaansvoorzieningen en rijk aan natuur, bos en water, in de directe omgeving.Toewijzing Bij het toewijzen van deze woning wordt gekeken naar welke geïnteresseerde het langst op de lijst van belangstellenden staat. Staat u nog niet op deze lijst? Door u bij deze woning in te schrijven via de website komt u op deze lijst terecht.

Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.De appartementen worden toegewezen conform de regels van "Passend Toewijzen". Om in aanmerking te kunnen komen voor dit appartement dient uw inkomen minimaal € 23.725 te bedragen (€ 23.650 indien u AOW-gerechtigd bent) wanneer u alleenstaand bent. Voor echtparen geldt een minimaal inkomen van € 32.200 of € 32.075 indien u AOW-gerechtigd bent. Tevens geldt er een maximaal inkomen van € 40.024.

Ligt uw inkomen hoger dan kunt u wel reageren op dit appartement, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure. Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement..Kaart

Eigenschappen
Naam Trambaan 83
Heerenveen
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 91
Aantal kamers 3
Postcode 8441 BH