Wepel 14

Prijs : € 638

Annen

Onbekend


Wepel 14 Ga naar Huurportaal-nl

voor € 638

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Aan de rand van het prachtige Drentse dorp Annen staat 't Holthuys, een woongebouw voor senioren vanaf 55 jaar en ouder.

In 't Holthuys kunt u op verschillende manieren wonen: Zelfstandig in een aanleunwoning; Zelfstandig in het hoofdgebouw; Met een zorgindicatie via Dignis/Lentis.Wepel 14 is een aanleunwoning met een woonoppervlakte van 63 m² en is gelegen op de begane grond aan de achterkant (westzijde) van het gebouw. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer (voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting) en er is een ruime berging/provisieruimte. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot uw terras, waar u heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon. Uw fiets kunt u stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging.

't Holthuys bruist van de gezelligheid en levendigheid. Er zijn nagenoeg dagelijks activiteiten, een winkeltje, een kapper en een bibliotheek. Met uw zorgvragen kunt terecht bij de thuiszorgpost van Dignis/Lentis en ook de huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.Kortom in 't Holthuys vindt u precies de juiste woning die past bij uw woonwens!Servicekosten Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 65,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw: - schoonmaak algemene ruimten; - afvoer huisvuil; - glasbewassing; - tuinonderhoud; - klein onderhoud; - receptie.Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

De appartementen worden toegewezen conform de regels van "Passend Toewijzen". Om in aanmerking te kunnen komen voor dit appartement dient uw inkomen minimaal € 23.725 te bedragen (€ 23.650 indien u AOW-gerechtigd bent) wanneer u alleenstaand bent. Voor echtparen geldt een minimaal inkomen van € 32.200 of € 32.075 indien u AOW-gerechtigd bent. Tevens geldt er een maximaal inkomen van € 40.024.

Ligt uw inkomen hoger of lager dan kunt u wel reageren op dit appartement, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure. Bij het toewijzen van deze woning wordt gekeken naar welke geïnteresseerde het langst op de lijst van belangstellenden staat. Staat u nog niet op deze lijst? Door u bij deze woning in te schrijven via de website komt u op deze lijst terecht..Kaart

Eigenschappen
Naam Wepel 14
Annen
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 63
Aantal kamers 2
Postcode 9468 HG