House At 33 Bononiahof, 6215 TA Maastricht, Netherlands

Prijs : € 764

Maastricht

Onbekend


House At 33 Bononiahof, 6215 TA Maastricht, Netherlands Ga naar Huurportaal-nl

voor € 764

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Informatie over deze woning * Woning wordt behang klaar opgeleverd dit houdt in dat de wanden klaar zijn om te behangen of behandelen met latex en verf.

* Overnames in deze woning: Rolluiken, Laminaatvloer 1ste verdieping, afzuigkap, gasfornuis inbouw, badkamer meubel allen in goede staat, diverse raamdecoratie 3 maanden oud alles voor €300,00 * Keuken is voorzien van gas aansluiting. 'Wat kunt u van Servatius verwachten? * Vervangen van de sloten; * Controleren hang en sluitwerk; * Gas afpersen op controle lekkage; * Controleren Elektra; * Controleren sanitair; * Toiletbril wordt vernieuwd; * Plaatsen van één hendel-mengkraan op de wastafel van de badkamer en/of keuken. Wijkinformatie België in de achtertuin Letterlijk tegen de grens met België aangebouwd, is Daalhof van veraf te herkennen aan de drie grote flats. Maar er liggen ook veel eengezinswoningen, soms verscholen in het groen, en kleinere seniorenflats.

Het geheel maakt de wijk herkenbaar. Een uitgebreid winkelcentrum, smalle wegen, drempels en woonerven maken van Daalhof een bijzonder rustige en veilige woonwijk. Zeker voor gezinnen met kinderen. Die wonen hier graag omwille van veel voorzieningen zoals twee basisscholen, een sporthal, crèche, peuterspeelzaal, een buurtcentrum en natuurlijk de kinderboerderij.

Plattegrond De bijgevoegde plattegrond kan afwijken van de huidige situatie in de woning, door een woning later te bezichtigen kan je de werkelijk situatie zelf bekijken. Beschikbaarheid De vermelde datum is een schatting. Door onverwachte omstandigheden kan het verhuur klaar maken van de woning korter dan wel langer duren. LET OP! Schriftelijk akkoord van bewindvoering of budgetbeheer noodzakelijk indien dit van toepassing is.

Wanneer uw inkomen en/of gezinssamenstelling 'niet passend' wordt bevonden, dan heeft Servatius het recht u deze woning te weigeren..Kaart

Eigenschappen
Naam House At 33 Bononiahof, 6215 TA Maastricht, Netherlands
Maastricht
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 66
Aantal kamers 3
Postcode 6215 TA