Apartment At 7 Prins Willem Alexanderstraat, 6071 DW Swalmen, Netherlands

Prijs : € 679

Swalmen

Onbekend


Apartment At 7 Prins Willem Alexanderstraat, 6071 DW Swalmen, Netherlands Ga naar Huurportaal-nl

voor € 679

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Ingangsdatum en verhuurprijs onder voorbehoud.

Indien u, na sluiting van de advertentie bovenaan bent geëindigd als kandidaat 1, ontvangt u van Nester een aanbieding. Om te bepalen of we de woning passend kunnen toewijzen, controleren wij enkele documenten van u en uw eventuele medeaanvrager. De documenten kunt u uploaden in uw persoonlijke account in Thuis in Limburg. Het gaat om de volgende documenten (indien op uw situatie van toepassing): * Meest recente inkomensverklaring (IBRI) van de Belastingdienst.

Dit mag zowel een definitieve als voorlopige aanslag zijn * 3 recente maandloonstroken/specificaties of 4 recente weekloonstroken / uitkeringsspecificaties * Uittreksel uit de Basisregistratie Personen (voorheen GBA) met historisch adresoverzicht. Te verkrijgen bij de gemeente waar u staat ingeschreven (ook op te vragen via website: www.mijn.overheid.nl ). Wanneer uw woonsituatie ongewijzigd is, mag het uittreksel maximaal 6 maanden oud zijn; * Verhuurdersverklaring(en) van de laatste 5 jaar, in te vullen door de verhuurder; * Overzicht van uw (hypotheek) leningen en schulden; * Door uw bewindvoerder afgegeven schriftelijke akkoordverklaring voor verhuizing inclusief beschikking van de rechtbank; * Alimentatieoverzicht als er sprake is van partneralimentatie; * Ouderschapsplan of scheidingsconvenant. Let op! Wanneer uw inkomen en/of gezinssamenstelling 'niet passend' wordt bevonden of u uw gegevens niet compleet heeft geüpload in uw persoonlijke account, dan heeft Nester het recht u deze woning te weigeren.

Extra informatie m.b.t. de huurprijs: Voor een aantal reparaties die u zelf moet uitvoeren, kunt u bij Nester een service-abonnement afsluiten. Hier betaalt u maandelijks € 6,- voor. In de geadverteerde huurprijs zijn deze kosten al meegenomen.

Op een later moment in de toewijzingsprocedure vragen wij u schriftelijk wel of geen lid te worden van het service-abonnement..Kaart

Eigenschappen
Naam Apartment At 7 Prins Willem Alexanderstraat, 6071 DW Swalmen, Netherlands
Swalmen
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 60
Aantal kamers 2
Postcode 6071 DW