House At 1 Mijnlamp, 6372 NK Landgraaf, Netherlands

Prijs : € 678

Landgraaf

Onbekend


House At 1 Mijnlamp, 6372 NK Landgraaf, Netherlands Ga naar Huurportaal-nl

voor € 678

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Over de woning Deze eengezinswoning heeft een ruime woonkamer met halfdichte keuken.

Op de de 1e etage zijn 3 ruime slaapkamers en badkamer aanwezig. De vlizotrap geeft toegang tot de zolder, dat als opbergruimte gebruikt kan worden. Over de buurt De woning ligt in de rustige wijk Mijnbuurt. In de wijk ligt ook Basisschool Harlekijn.

Winkels en alle andere voorzieining vindt u op de Markt van Schaesberg. Beschikbaarheid Eind december/januari Plattegrond De werkelijke indeling van de woning kan afwijken van de plattegrond. Voor wie De woning is geschikt voor gezinnen vanaf 3 personen. Documenten klaarzetten in Thuis in Limburg Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld! Heeft u serieus interesse in deze woning? Zorg dan dat u alle nodige documenten alvast klaar zet via Thuis in Limburg.

Dat kan in het onderdeel 'Mijn documenten' (ook van een eventuele mede-aanvrager). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie. Maak uw BSN nummer overal onleesbaar voordat u het bestand upload. * Inkomensverklaring van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl of via 0800-0543 op te vragen.

* Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) dat niet ouder is dan 3 maanden, waarop uw adreshistorie is te zien. Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente. * Verhuurdersverklaring van uw huidige verhuurder, of een verkoopovereenkomst van uw koopwoning die niet ouder is dan 3 maanden. Als u huurt bij HEEMwonen is dat niet nodig.

* Akkoord van bewindvoering of budgetbeheer (indien van toepassing). * Loonstroken, uitkeringsstroken van de laatste 3 maanden of het meest recente pensioenoverzicht (geen bankafschriften) * Vermelde huurprijs is onder voorbehoud..Kaart

Eigenschappen
Naam House At 1 Mijnlamp, 6372 NK Landgraaf, Netherlands
Landgraaf
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 76
Aantal kamers 3
Postcode 6372 NK