Apartment At 11 Hoofdstraat, 6372 CN Landgraaf, Netherlands

Prijs : € 633

Landgraaf

Onbekend


Apartment At 11 Hoofdstraat, 6372 CN Landgraaf, Netherlands Ga naar Huurportaal-nl

voor € 633

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Over de woning Mooi appartement met 2 slaapkamers, gelegen op de 1e verdieping.

Het appartement heeft een woonkamer met open keuken en een inpandige berging. Over de buurt Het appartement ligt in het centrum van Schaesberg, dicht bij alle voorzieningen. Beschikbaarheid December 2022. Plattegrond De werkelijke indeling van de woning kan afwijken van de plattegrond.

Voor wie Deze woning is geschikt voor 1-2 personen vanaf 55 jaar. Documenten klaarzetten in Thuis in Limburg Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld! Heeft u serieus interesse in deze woning? Zorg dan dat u alle nodige documenten alvast klaar zet via Thuis in Limburg. Dat kan in het onderdeel 'Mijn documenten' (ook van een eventuele mede-aanvrager). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie.

Maak uw BSN nummer overal onleesbaar voordat u het bestand upload. * Inkomensverklaring van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl of via 0800-0543 op te vragen. * Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) dat niet ouder is dan 3 maanden, waarop uw adreshistorie is te zien. Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente.

* Verhuurdersverklaring van uw huidige verhuurder, of een verkoopovereenkomst van uw koopwoning die niet ouder is dan 3 maanden. Als u huurt bij HEEMwonen is dat niet nodig. * Akkoord van bewindvoering of budgetbeheer (indien van toepassing). * Loonstroken, uitkeringsstroken van de laatste 3 maanden of het meest recente pensioenoverzicht (geen bankafschriften) * Vermelde huurprijs is onder voorbehoud..Kaart

Eigenschappen
Naam Apartment At 11 Hoofdstraat, 6372 CN Landgraaf, Netherlands
Landgraaf
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 56
Aantal kamers 2
Postcode 6372 CN