Gelderse Roosstraat 21

Prijs : € 561

Groningen

Onbekend


Gelderse Roosstraat 21 Ga naar Huurportaal-nl

voor € 561

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

omschrijving kenmerken op de kaart let op: voordat je een woning gaat huren, adviseren we je om een offerte op te vragen voor de energiekosten bij een energieleverancier.

houd hierbij rekening met het energielabel van de woning, dit kan invloed hebben op je verbruik. met deze informatie kun je beter inschatten wat je totale vaste lasten worden voor de aangeboden e huur tot 1 oktober 2023 - inwonende kinderen zijn niet toegestaanlichte portiekwoning middenin de wijk selwerd voor één of twee personen. de woning bevindt zich op de eerste etage en heeft twee balkons. een ruim balkon op het zuidwesten en een kleinere op het noordoosten.

er zijn drie slaapkamers. de woning is voorzien van een boiler voor het warme e woning is aangesloten op de wijkverwarming van selwerd. de radiatoren worden hiermee voorzien van warm water. nijestee heeft hiervoor een contract afgesloten met warmtestad.

voor het gas om te koken kies je zelf een leverancier. bij het waterbedrijf meld je je aan voor het 'koude' nschrijving woningnetje behoudt je inschrijving, met behoud van de oorspronkelijke nkomenseisminimaal inkomen voor deze woning:• geen eisenmaximaal inkomen voor deze woning (dit geldt niet voor wijkvernieuwingsurgenties en rolstoelindicaties):• voor 1 persoon € 40.765,-• voor 2 of meer personen € 45.014,-meer algemene informatie over inkomensregels vind je arkereninformatie over parkeren in de wijk is hier te vinden. voorwaarden:om in aanmerking te komen voor deze woning moet u een aantal documenten aanleveren. als u de woning krijgt aangeboden, ontvangt u hier meer informatie over.

de voorwaarden zijn:uw inkomen voldoet aan de regels van passend toewijzen en toont u aan met een inkomensverklaring van de belastingdienst;een goede verhuurdersverklaring, mogelijk aangevuld met een uittreksel basisregistratie personen (brp);uittreksel basisregistratie personen (brp) als u op dit moment geen woning f als u nu geen woning van een corporatie in de gemeente groningen huurt én geen verhuurdersverklaring(en) tot minimaal 5 jaar terug kunt aanleveren;eventuele ingevulde woonduur op uw inschrijving moet juist zijn;als u onder bewindvoering of curatele staat een akkoordverklaring van uw bewindvoerder/curator. kosten nettohuur€ 542,79 servicekosten€ 18,44 brutohuur€ 561,23 rekenhuur€ 550,51 bouw type woningportiekflat soort bouwbestaande bouw verdieping2 bouwjaar1964 oppervlakten en inhoud woonoppervlakte69 m² aantal kamers4 woonkamer21 m² slaapkamer 112 m² slaapkamer 210 m² slaapkamer 38 m² beschikbaarheid beschikbaar per selectiecriteria inkomen 1 persoon uw inkomen is niet hoger dan € 40765 inkomen 2 of meer personen uw inkomen is niet hoger dan € 45014 urgentie woningzoekenden met een proefwonenurgentie of woonkansurgentie kunnen geen reactie plaatsen aantal personen huishouden is kleiner of gelijk aan 2 huishoudsamenstelling uitsluitend voor huishoudens zonder kinderen sorteercriteria geen loting toegankelijkheidslabel zon woning zonder bijzondere toegankelijkheid voorzieningen buitenruimte balkon situering in woonwijk klimaatbeheersing centrale verwarming.Kaart

Eigenschappen
Naam Gelderse Roosstraat 21
Groningen
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 69
Aantal kamers 4
Postcode 9741 KK