1 Room Studio To Let In Utrecht

Prijs : € 925

Utrecht

Onbekend


1 Room Studio To Let In Utrecht Ga naar Huurportaal-nl

voor € 925

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

de studio: - wordt volledig gemeubileerd opgeleverd - beschikt over een open keuken die is voorzien van diverse gemak voorzieningen zoals; vaatwasser, koel/vriescombinatie en inductie kookplaat - beschikt over een badkamer die volledig betegeld en voorzien is van een douche en wastafel - toilet wordt gedeeld met 1 andere medebewoner de omgeving de studio is gelegen in de druk bezochte winkelstraat de burgemeester reigerstraat.

de straat is vernoemd naar de oud-burgemeester bernardus reiger die van 1891 t/m 1908 burgemeester was van utrecht. de burgemeester reigerstraat kenmerkt zich door een zeer divers winkelaanbod van voornamelijk kleine middenstanders, gecombineerd met grote ketens als bijvoorbeeld albert heijn, etos, grapedistrict, by the grape en de hypotheekshop. voorts vindt u in de straat leuke eetgelegenheden zoals, café buurten, lunchroom hooi en broodnodig. bijzonderheden - totaal woonoppervlakte van 18m2 - per direct beschikbaar - geschikt voor maximaal 1 persoon - de maandelijkse huurprijs bedraagt €895,- incl.

gas/ water/ electra en internet - de borg bedraagt 2 maanden de huurprijs maak nu snel een afspraak voor het bezichtigen van dit prachtige studio.Kaart

Eigenschappen
Naam 1 Room Studio To Let In Utrecht
Utrecht
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 18
Aantal kamers 1
Postcode 3581KV