Leeuwarden - Achter De Hoven 12A24 - Makelaardij Hoekstra Makelaardij Hoekstra

Prijs : € 539

Leeuwarden

Onbekend


Leeuwarden - Achter De Hoven 12A24 - Makelaardij Hoekstra Makelaardij Hoekstra Ga naar Huurportaal-nl

voor € 539

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

bent u op zoek naar een leuke studio in het centrum van leeuwarden? het liefst op een centrale locatie in leeuwarden? dichtbij alles en alles dichtbij? dan is deze studio wellicht iets voor u! het fijne aan deze praktische studio is dat u beschikt over eigen voorzieningen zoals een woonkamer/slaapkamer, badkamer en een keukenblok.

deze fraaie studio bevindt zich op de tweede verdieping., begane grond: via de afgesloten voor-entree met intercomsysteem, brievenbussen en voorportaal komt u terecht in de centrale hal met trappenhuis en liftinstallatie., indeling:, de studio is voorzien van een woonkamer/slaapkamer, een moderne badkamer en een rechte keuken. de keuken is voorzien van een koelkast, inductiekookplaat en een rvs- afzuigkap., de huur is exclusief € 25,00 voorschot servicekosten . € 50,00 voorschot stookkosten ., de stofferingskosten zijn € 12,50 . voor .

een laminaatvloer en de éénmalige waarborgsom is € ., wonen in het centrum van leeuwarden:, leeuwarden, de bruisende hoofdstad van de provincie friesland. het centrum van leeuwarden kenmerkt zich door een prachtige historische binnenstad met haar monumenten, musea, grachten, singels, winkels en restaurants., de getoonde foto's zijn van een vergelijkbare studio., *in eerste instantie wordt de huurovereenkomst aangeboden voor 2 jaar, waarbij het mogelijk is om tussentijds op te zeggen met een opzegtermijn van 1 maand., bij alle verhuringen geldt - ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning behoudt..Kaart

Eigenschappen
Naam Leeuwarden - Achter De Hoven 12A24 - Makelaardij Hoekstra Makelaardij Hoekstra
Leeuwarden
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 26
Aantal kamers 1
Postcode 8933