Kerkstraat 134 In Hoogezand 9603 AL: Appartement Te Huur. - Lieberom Makelaars Haren

Prijs : € 821

Hoogezand

Onbekend


Kerkstraat 134 In Hoogezand 9603 AL: Appartement Te Huur. - Lieberom Makelaars Haren Ga naar Huurportaal-nl

voor € 821

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

op dit moment zijn alle appartementen verhuurd.

het is nog wel mogelijk om uw in te schrijven op de wachtlijst., namens de reensche compagnie mogen wij te huur aanbieden:, in het stadshart van hoogezand staat het nieuwe wooncomplex atlantaborg van de reensche compagnie. verdeeld over twee gebouwen biedt deze woningstichting in totaal 76 appartementen aan in de vrije sector. dat wil zeggen dat huurtoeslag niet mogelijk is. om in aanmerking te komen, geldt een minimum leeftijd van 35 jaar., ieder appartement beslaat een oppervlakte van 76m² en bestaat uit 3 kamers.

in de badkamer bevindt zich een tweede toilet. bij iedere woning hoort een privé parkeerplaats en een inpandige fietsenstalling. u heeft de beschikking over een eigen balkon of buitenterras. het appartement is levensloopbestendig en voldoet aan de actuele eisen van duurzaamheid; is gasloos en energiezuinig., de kale huurprijzen per maand variëren tussen € 821,- en € 884,-.

dat is exclusief de maandelijkse huur van zonnepanelen en warmtepomp (€.104,-) en de servicekosten (€ 35,-)., wonen in de atlantaborg betekent alle voorzieningen op loopafstand!, in winkelcentrum de hooge meeren vind u een uitgebreid shoppingaanbod en diverse restaurants. voor een avondje uit begroet men u graag in theater 't kielzog of bioscoop vue cinema. in het dichtbij gelegen gemeentehuis midden groningen regelt u al uw burgerzaken en de diverse zorgprofessionals, waaronder huisarts, apotheek en fysiotherapie zijn gevestigd in het gezondheidscentrum . hoogezand-sappemeer., er zijn gunstige in- en uitgaande verkeersaders richting assen, groningen en duitsland, maar ook het openbaar vervoer is vlakbij.

in uw vrije tijd is het heerlijk vertoeven in recreatiegebied meerwijck of rondom het zuidlaardermeer..Kaart

Eigenschappen
Naam Kerkstraat 134 In Hoogezand 9603 AL: Appartement Te Huur. - Lieberom Makelaars Haren
Hoogezand
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 76
Aantal kamers 3
Postcode 9603