Brugstraat, Roosendaal

Prijs : € 780

Roosendaal

Onbekend


Brugstraat, Roosendaal Ga naar Huurportaal-nl

voor € 780

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Omschrijving Brugstraat in Roosendaal GEMEUBILEERDE STUDIO IN HARTJE ROOSENDAAL 123WONEN BIEDT AAN: Brugstraat , Bergen op Zoom WONEN IN EEN VOORMALIG NOTARISKANTOOR, NABIJ HET CENTRUM VAN ROOSENDAAL EN OP LOOPAFSTAND VAN HET STATION! "HUREN ZONDER WAARBORGSOM" Stijlvol gemeubileerde studio in Roosendaal!! ( Let op!! Foto's kunnen iets afwijken van de realiteit ) LOCATIE: De Brugstraat ligt op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Roosendaal.

Tevens ligt deze locatie op 200m. afstand van het trein- en busstation van Roosendaal. Een perfecte ligging voor diegenen die graag in Roosendaal willen wonen en in Roosendaal, Breda of Bergen op Zoom studeren of werken. Ook de steden zoals Rotterdam en Antwerpen zijn zeer goed bereikbaar.

Tevens ligt de woning enkele minuten van uitvalswegen. In de directe nabijheid van de woning zijn tal van winkels en supermarkten te vinden. Tevens is er volop horeca te vinden, welke ook op loopafstand bereikbaar zijn. Ook de hoge school van Roosendaal is op enkele fietsminuten te bereiken en ligt t.o.v.

de woning aan de andere zijde van het compacte centrum van Roosendaal. Indeling Studio ( recentelijk volledig gerenoveerd en gemeubileerd ) Gemeubileerde studio van ca. 16m2 Geschikt voor 1 persoon Gelegen op de begane grond aan de voorzijde Volledig luxe en trendy gemeubileerd De studio is afsluitbaar door middel van een slot Met eigen keuken en douche Gedeelde ruimtes: Gedeelde wasmachineruimte Gedeelde toiletruimte Gedeelde (fietsen)berging in achtertuin Omgeving: Hogeschool Roosendaal 5 minuten fietsen Centrum Roosendaal 2 minuten lopen Rosada Fashion outlet: 10 minuten fietsen Huurprofiel: (internationale) student of young professional tot ongeveer 32 jaar De studio is geschikt voor 1 bewoner Geen Huisdieren Niet Roken Financieel: Huurprijs: € 780,- p/m ( inclusief internet ) Voorschot gas/water/elektra : € 95,- p/m Servicekosten: € 34,50 p/m Gemeentelijke heffingen: € 20,- p/m Eenmalige kosten: Afname lakenpakket + handdoeken : € 75,- Eindschoonmaak: € 120,- Overige voorwaarden: Borg: 3 maanden of verzekering via Skip deposit ( bij Skip deposit betaald U geen hoge borg, maar verzekert u zich tegen een klein bedrag per maand ) Garantsteller: verplicht Inschrijving gemeente: verplicht SKIP DEPOSIT ---------------------------------------------- Bij het huren van een woning is het gebruikelijk dat u na het tekenen van de huurovereenkomst een bedrag aan borg naar de verhuurder overmaakt. De hoogte van dit bedrag is vaak 3x de maandhuur, en wordt gebruikt om huurachterstanden en eventuele schades aan de huurwoning na beëindiging van het contract te betalen.

Omdat verhuizen altijd een dure zaak is, is dit voor huurders vaak een ongewenste maar noodzakelijke kostenpost. Skip Deposit staat voor een nieuwe manier van huren waarbij we afscheid nemen van de traditionele waarborgsom. Met Skip Deposit houdt de huurder zijn eigen geld beschikbaar voor bijvoorbeeld de verhuizing omdat de kosten een stuk lager zijn dan de borg. Hoe werkt het? Als huurder heeft u de plicht om na beëindiging van het huurcontract de woning schoon en in originele staat weer op te leveren.

Voorafgaand aan de huur word er inspectierapport opgestelde en worden er foto's gemaakt van de woning die u heeft gehuurd. Na vertrek voeren wij een eindinspectie uit en worden er weer foto's gemaakt van de status van de woning. Deze worden tot het inspectierapport gevoeg. In geval van schade zullen wij de claim neerleggen bij Skip Deposit.

Skip Deposit zal aan de hand van het inspectierapport beoordelen of de claim gegrond is. Als uit de foto's blijkt dat de woning niet is opgeleverd zoals afgesproken, dan gaan wij over tot het uitkeren van het schadebedrag tot maximaal 3x de maandhuur. Vervolgens gaan wij met u in gesprek om de schade te verhalen. Met Skip Deposit behoren discussies over inhoudingen op de waarborgsom tot het verleden.

De kosten van het digitale zekerheidscertificaat zijn afhankelijk van de hoogte van de maandelijkse huur. Bij aanvang huur brengen wij een éénmalig bedrag in rekening, en jaarlijks een vergoeding voor ieder jaar dat u in de woning woont. De huurder betaalt: - eenmalige afsluitkosten: € 150,- - de jaarlijkse fee: 5% van 'de maandelijkse huursom x 3' Rekenvoorbeeld jaarlijkse fee - voor een woning met huurkosten € 900,- per maand: - Huursom € 900,- x 3 = € 2700,- - Fee 5% van € 2700,- = € 135,- per jaar Bekijkt u de volgende link : https://www.youtube.com/watch?v=SE_4-N3er1w&t=2s ---------------------------------------------- 123Wonen West-Brabant treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.

Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150, dit is om de woning te reserveren. 123Wonen West-Brabant werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank € 100,-. Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: https://www.123wonen.nl/huurwoningen/van/west-brabant Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met: 123Wonen West-Brabant Kantoor Bergen op Zoom Zuidzijde haven 39A 4611 HC Bergen op Zoom T +31(0)164-760999 Kantoor Roosendaal Laan van Brabant 22 4701 BK Roosendaal T +31(0)165-235400 Kantoor Etten-Leur Bredaseweg 185 4872 LA Etten-Leur T +31(0)76-3001010 Meer.Kaart

Eigenschappen
Naam Brugstraat, Roosendaal
Roosendaal
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 16
Aantal kamers 1
Postcode 4701LB