Keulsebaan 4

Prijs : € 886

Roermond

Onbekend


Keulsebaan 4 Ga naar Huurportaal-nl

voor € 886

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

✅ Fijne woning met eigen tuin✅ Energielabel A✅ Bouwjaar: 2013Waarom wil je hier wonen?Deze tussenwoning bevindt zich aan de Keulsebaan 4 in Roermond.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Roermond, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.Op de begane grond is de woonkamer met open keuken, de badkamer met 2 ruime slaapkamers zijn op de eerste verdieping en op de tweede verdieping is een ruime zolderkamer gesitueerd. De woning is gebouwd in 2013 en heeft een woonoppervlakte van ca.

113 m2. Wonen aan de Keulsebaan is wonen in een moderne woning met tuin en met voorzieningen in de buurt.- 2 slaapkamers- 113 m2 woonoppervlakte- Tuin met eigen achterom- Energielabel A- Bouwjaar: 2013Bijzonderheden- Huurperiode: minimaal 1 jaar- Huurprijs en ingangsdatum zijn onder voorbehoud- Indien de vertrekkende huurder zaken ter overname aanbiedt, wordt dit bij de toewijzing kenbaar gemaakt.- De bijkomende kostenpost betreft de door ons geplaatste schutting. InkomensnormOm deze woning te kunnen huren heb je een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van circa € 37.000,- nodig. Let op: ook met een lager inkomen, minimaal € 30.000,-, kun je reageren op deze woning.

Houd er dan rekening mee dat tevens een minimum eigen vermogen van € 30.000,- aantoonbaar dient te zijn. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De gebruikte foto's en plattegronden zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid..Kaart

Eigenschappen
Naam Keulsebaan 4
Roermond
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 28
Aantal kamers 2
Postcode 6045 GJ