Het Pakhuis Ong

Prijs : € 795

Almelo

Onbekend


Het Pakhuis Ong Ga naar Huurportaal-nl

voor € 795

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

bekijk alle informatie en beschikbaarheid op: midden in de binnenstad van almelo is het pakhuis gebouwd: 16 moderne appartementen boven het winkelcentrum en uitkijkend over de almelose aa! als onderdeel van de ontwikkeling van het nieuwe binnenstadscentrum biedt het pakhuis een heerlijke en dynamische plek om te wonen.

een wandeling langs de waterboulevard en havenkom of een drankje op één van de nieuwe stadspleinen? je vindt het op een steenworp afstand. de drie-kamer appartementen zijn ruim van opzet, variërend van 79m² tot 86 m² en zijn voorzien van een moderne keuken en badkamer. vanaf het balkon kijk je uit over het centrumplein. de fiets kan je kwijt in de ondergelegen fietsenstalling.

*huisdieren zijn toegestaan mits deze geen overlast veroorzaken. * de huurprijs is exclusief een voorschot van €35,= aan maandelijkse servicekosten. hiervan zal er jaarlijks een verrekening worden opgemaakt. * huurder maakt gebruik van het glasvezelnetwerk .v.

televisie en internet. * in de omgeving zijn er meerdere parkeergarages aanwezig waardoor u zelf kunt kiezen in welke garage u het liefst parkeert. (er is dus géén eigen parkeerplaats). er is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig in de onderbouw.

*om in aanmerking te komen voor de appartement dient het gezamenlijk bruto maandinkomen ca. 4x de maandhuur te zijn. wilt u een bezichtiging inplannen of wenst u een van de appartementen de huren? neem dan telefonisch.Kaart

Eigenschappen
Naam Het Pakhuis Ong
Almelo
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 86
Aantal kamers 2
Postcode 7607, Almelo