Bovenstraat, 3077BC, Rotterdam

Prijs : € 625

Rotterdam

Onbekend


Bovenstraat, 3077BC, Rotterdam Ga naar Huurportaal-nl

voor € 625

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Leuke studio aangeboden met landelijk uitzicht.

Oud IJsselmonde is een pittoresk stukje Rotterdam vlakbij de bekende Van Brienenoordbrug. Voor wie van rust, natuur en water houdt is deze plek een fijne uitvalsbasis. Beschik je over een auto? Dan ben je binnen enkele minuten op de A16. Heb je deze luxe niet? Geen stress! De verbindingen met het openbaar vervoer zijn zeer goed in heel Rotterdam.

Aan de Bovenstraat bieden wij deze gemeubileerde studio aan. De studio is gelegen op de tweede etage van een object met karakteristieke eigenschappen. De studio is ingericht met een bureau, 1 - persoons bed en een kitchenette. Tevens heeft u de beschikking over een eigen douche en toilet.

De kamer is voorzien van meer dan voldoende opbergruimte in inbouwkasten. Eigenschappen van het object: - Studio heeft een slot - Gezamenlijke fietsenstalling - Gezamenlijke washok aanwezig Financieel: - Huur incl. G/W/L - Huurder abonnement: €34,50 - Borg: 1 maand huur of Skip Deposit - Beschikbaar voor student met garantsteller - Inkomenseis 3x de jaarhuur - Huursubsidie aanvragen niet mogelijk - Eenmalige kosten lakenpakket + handdoeken €75,- Profiel ideale huurder: - Geschikt voor 1 persoon - Huurtermijn 12 maanden - (internationale) student of young professional met een maximale leeftijd tot ongeveer 32 jaar.Kaart

Eigenschappen
Naam Bovenstraat, 3077BC, Rotterdam
Rotterdam
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 16
Aantal kamers 1
Postcode 3077BC