Valkstraat 7

Prijs : € 678

Sittard

Onbekend


Valkstraat 7 Ga naar Huurportaal-nl

voor € 678

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Over de woning * Leuke eengezinswoning * Centraal gelegen in de wijk Limbrichterveld * Dichtbij diverse voorzieningen Deze gezinswoning is gelegen in de wijk Limbrichterveld.

Dichtbij winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Ter overname * Laminaat Beschikbaarheid De vermelde datum is een schatting. Door onverwachte omstandigheden kan het verhuur klaar maken van de woning korter dan wel langer duren. Plattegrond De bijgevoegde plattegrond kan afwijken van de huidige situatie in de woning, door een woning later te bezichtigen kan je de werkelijk situatie zelf bekijken.

Documenten klaarzetten Verzamel onderstaande gegevens en documenten* alvast en zet ze klaar in het onderdeel 'Mijn documenten' van Thuis in Limburg (ook van een eventuele mede-inschrijver). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie. Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld! * Loonstroken, uitkeringsstroken van de laatste 3 maanden of het meest recente pensioenoverzicht (geen bankafschriften) * Inkomensverklaring (IB60) van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl (https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/werk-en-inkomen/content/hoe-kom-ik-aan-een-inkomensverklaring) of via 0800-0543 op te vragen. * Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) dat niet ouder is dan 6 maanden, waarop je adreshistorie is te zien.

Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente of printen via www.mijnoverheid.nl (https://mijn.overheid.nl/persoonlijke-gegevens-inzien/) . Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig. * Verhuurdersverklaring van je huidige verhuurder, of een verkoopovereenkomst van je koopwoning die niet ouder is dan 3 maanden. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.

* Akkoord van bewindvoering of budgetbeheer (indien van toepassing). *Deze hebben we nodig om een woning aan je te kunnen toewijzen. Maak je BSN nummer overal onleesbaar voordat je het bestand gaat uploaden..Kaart

Eigenschappen
Naam Valkstraat 7
Sittard
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 77
Aantal kamers 3
Postcode 6135 GA