Verzetstraat 7

Prijs : € 633

Hoensbroek

Onbekend


Verzetstraat 7 Ga naar Huurportaal-nl

voor € 633

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

55+-woning met 2 slaapkamers aan de Verzetsstraat in de wijk Nieuw Lotbroek-Noord te Hoensbroek.

Binnenkomst via de hal die toegang geeft tot de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer is de hal naar de 2 slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De badkamer bestaat uit een douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. In de tuin vindt u tevens een buitenberging.

In Nieuw Lotbroek ligt het NS station Hoensbroek. Er is een Rooms Katholieke kerk, twee basisscholen, huisarts, tandarts en fysiotherapeut in de wijk te vinden. Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Zorg dan dat u de volgende gegevens heeft geüpload naar uw inschrijving in Thuis in Limburg: Maak uw BSN-nummer overal onleesbaar voordat u het bestand gaat uploaden * Inkomstenverklaring over 2020/2021 van de Belastingdienst; U kunt uw inkomensverklaring (IB60) zelf downloaden in 'Mijn Belastingdienst' via mijn.belastingdienst.nl/mbd-pmb/ * Recente salarisstroken van de laatste 3 maanden óf uitkeringsspecificatie; * Uittreksel bevolkingsregistratie met woonverleden (aanvragen kan m.b.v. uw DigID); * Een recente verhuurdersverklaring van uw huidige verhuurder (of als u momenteel inwoont, van uw laatst gehuurde woning), waaruit blijkt dat u de maandelijkse huur op tijd betaalt en geen overlast veroorzaakt.

Indien u reeds huurder bent van Woonpunt of als u nog thuis bij uw ouders woont, hoeft u dit niet aan te leveren) * Akkoord van bewindvoerder en/of budgetbeheer (indien van toepassing) Is uw inkomen en/of gezinssamenstelling niet passend? Of levert u uw gegevens niet compleet aan? Dan heeft Woonpunt het recht om u deze woning te weigeren. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend..Kaart

Eigenschappen
Naam Verzetstraat 7
Hoensbroek
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 56
Aantal kamers 2
Postcode 6433 CR