Te Huur: Adriaanstraat 28B, Utrecht | Your House

Prijs : € 845

Utrecht

Onbekend


Te Huur: Adriaanstraat 28B, Utrecht | Your House Ga naar Huurportaal-nl

voor € 845

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Goed onderhouden zelfstandig studio-appartement van circa 28 m2, met balkon in de geliefde wijk Wittevrouwen, nabij het centrum van Utrecht.De woning is nabij het stadscentrum en op 10 minuten fietsen van de Uithof.

Het openbaar vervoer is op loopafstand. In de directe omgeving zijn diverse winkels, eetgelegenheden en een supermarkt. De binnenstad van Utrecht is te vinden op loopafstand. Tevens liggen o.a.

Stadschouwburg, het Wilhelminapark en het park Lepelenburg om de hoek van deze locatie. Ook is vanaf hier de uithof makkelijke te bereiken. Er is namelijk een bushalte gelegen op ca. 2min lopen van het pand met directe busverbinding naar het campus terrein.

IndelingBg: EntreeTrap naar de eerste etage, studio gelegen aan de achterzijde. Moderne en lichte ruimte, openslaande deur naar heerlijk balkon/terras. Moderne keuken voorzien van een oven, 4 pits gasstel en een koelkast met vriesvak. Vaste tafel met wasmachine.

Moderne badkamer met douche, toilet en wastafel. De studio is ruim, licht en fraai afgewerkt.Bijzonderheden:* Woonoppervlakte circa 28m2* Woning volledig voorzien van dubbele beglazing;* Huurperiode maximaal 24 maanden* Waarborgsom gelijk aan 1 maand huur* Servicekosten € 150,- per maand (servicekosten gas, water, elektra, wasmachine)* Niet Roken / geen huisdieren* Geschikt voor 1 persoon!* Gunning onder voorbehoud verhuurder* beschikbaar per 1 juni 2022Gevraagde documenten ( aan te leveren na bezichtiging ) :- Kopie geldig legitimatiebewijs- Werkgeversverklaring- Verhuurdersverklaring- Laatste 3 loonstroken + bewijs bankafschriftInteresse in deze woning?Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen.Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*.Kaart

Eigenschappen
Naam Te Huur: Adriaanstraat 28B, Utrecht | Your House
Utrecht
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 28
Aantal kamers 1
Postcode 3581