Te Huur: Amsterdamsestraatweg 929-1AZ, Utrecht | Your House

Prijs : € 895

Utrecht

Onbekend


Te Huur: Amsterdamsestraatweg 929-1AZ, Utrecht | Your House Ga naar Huurportaal-nl

voor € 895

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Goed onderhouden 2 kamer appartement (ca.

35m2) met heerlijk gelegen aan de Amsterdam Rijn Kanaal.Het appartement bevindt zich op een mooi en rustig gelegen gedeelte van de bijna 5 kilometer lange Amsterdamsestraatweg aan de kant van het gezellige Maarssen, op slechts 10 minuten fietsafstand van het centrum van Utrecht.De gunstige ligging van de woning zorgt voor een goede verbinding met snelwegen als de A2 richting Amsterdam en 's-Hertogenbosch, de A12 richting Arnhem en Den Haag en de A28 richting Amersfoort en Zwolle. Station Utrecht Zuilen is slechts 5 minuten fietsen. Er is een bushalte op loopafstand.Indeling: Entree, gemeenschappelijke wasmachine /wasdroger. Eerste verdieping:Het appartement is gelegen aan het achterzijde van het pand en heeft de beschikking over een heerlijk dakterras.De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, afzuigkap, spoelbak en elektrisch kookplaat, vanuit de zonnige woonkamer toegang de ruime slaapkamer en toegang tot de badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

De gehele woning is voorzien van een prachtige laminaatvloer met V-groef.Bijzonderheden:* Gratis parkeren voor de deur;* Woonoppervlakte: 35m²;* Kale huurprijs € 895,-;* Voorschot gas, water, elektra, internet, stoffering € 150,00 per maand;* Inrichting: gestoffeerd;* Gedeelde wasmachine en droger op de begane grond;* Geschikt voor 1 persoon of een werkend stel;* Huisdieren en roken niet toegestaan;* Aanvaarding per 1 juni 2022.Gevraagde documenten ( aan te leveren na bezichtiging ) :- Kopie geldig legitimatiebewijs- Werkgeversverklaring- Verhuurdersverklaring- Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschriftU dient over een bruto maandinkomen van 3x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken. Is dat niet het geval dan is het mogelijk te huren met een garantsteller. In dat geval zal de garantsteller aan deze inkomenseis moeten voldoen.Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website.Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*.Kaart

Eigenschappen
Naam Te Huur: Amsterdamsestraatweg 929-1AZ, Utrecht | Your House
Utrecht
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 35
Aantal kamers 1
Postcode 3555