Noordwijk Pickestraat

Prijs : € 950

Noordwijk

Onbekend


Noordwijk Pickestraat Ga naar Huurportaal-nl

voor € 950

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Gelegen in het sfeervolle Noordwijk binnen bieden wij dit studio-appartement op de tweede verdieping te huur aan.

Het appartement ligt nabij het gezellige winkelcentrum en supermarkten en bevindt zich in een rustige omgeving. Wij bieden dit appartement gemeubileerd aan voor onbepaalde tijd, waarvan een minimale periode van 12 maanden. Geschikt voor één persoon.Begane grond: Entree in de centrale hal met bellentableau en postbus. Via de trap is er toegang tot de gewenste verdieping.

Tweede verdieping: Entree in de hal van het studio-appartement, waar het separate toilet zich bevindt. De woonkamer is ingericht met een eethoek en zit. De woning beschikt over karakteristieke houten balken welke in de gehele verdieping terug te zien zijn. De open keuken is direct gelegen in de woonkamer en is voorzien van te weten; een vaatwasser en kookplaat en veel opbergmogelijkheden.

Ook biedt deze studio vanuit de keuken een frans balkon. Het slaapgedeelte in de studio bevindt zich in dezelfde ruimte en beschikt over twee bedden. De moderne badkamer in neutrale kleurstelling is voorzien van een wastafel met meubel, grote spiegel, inloopdouche met zwartstalen deur en zwarte designradiator. Ook is hier de was/droogcombinatie aanwezig.

Wetenswaardigheden: - Studio-appartement in Noordwijk binnen - Nabij het winkelcentrum en supermarkten - Geen huisdieren - Niet rokers woning - Gemeubileerd - Beschikbaar voor onbepaalde tijd, waarvan een minimale periode van 12 maanden - Huurprijs exclusief G/W/E/TV+internet en gemeentelijke lasten, inclusief servicekosten - Voorschot € 150,00 per maand voor G/W/E - Toewijzing onder voorbehoud van gunning verhuurder..Kaart

Eigenschappen
Naam Noordwijk Pickestraat
Noordwijk
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 30
Aantal kamers 1
Postcode 2201ET