De Bitterstraat

Prijs : € 895

Arnhem

apartment


De Bitterstraat Ga naar DirectWonen-nl

voor € 895

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij DirectWonen-nl.

Op de vierde verdieping gelegen, ruime (ca.

120 m²) 4-kamer hoekappartement met aparte keuken en 2 balkons. De woning beschikt over veel extra's o.a.: vrij uitzicht, eigen berging in onderbouw, voorzien van centrale verwarming en volledig dubbel glas. Mede door de praktische indeling beschikt het appartement over veel bergruimte (veel inbouwkasten). Het appartementencomplex, gebouwd omstreeks 1960, is voorzien van een nette entree met postbussen, lift en voldoende parkeergelegenheid.

De vereniging van eigenaren is actief en voorziet in het algemene onderhoud. Verwarming en warm water middels C.V. ketel. Gelegen in de Arnhemse stadswijk "Presikhaaf".

Presikhaaf ligt ten oosten van het stadscentrum van Arnhem en ten westen van plaats Velp. Bijzonder gunstig is ook de ligging ten opzichte van het gelijknamige winkelcentrum. Tevens gelegen nabij een knooppunt van belangrijke weg- en spoorlijnverbindingen. Voor weggebruikers zijn o.a.

de A12, A325, A50, en de Pleyroute naar Arnhem Zuid snel te bereiken. Het gezellige stadscentrum van Arnhem is in ca. 10 minuten bereikbaar. Op korte afstand gelegen van openbaar vervoer, winkels, scholen en verscheidene sportvoorzieningen en recreatiemogelijkheden, zoals het Park Presikhaaf.

INDELING: Begane grond: Beveiligde entree met intercominstallatie, lift en toegang tot bergingen. Vierde verdieping: Ruime hal met toegang tot 2 slaapkamers aan de voorzijde en woonkamer aan de voorzijde, keuken aan de zijkant en tweede hal. De tweede hal geeft toegang tot het toilet, ruime master bedroom en badkamer. Vanuit de keuken heeft u de toegang tot het kleine balkon aan de zijkant.

Vanuit de woonkamer, alsmede de twee slaapkamers geven toegang tot het balkon over de gehele breedte van het appartement. Kortom een zeer ruim appartement met maar liefst drie ruime slaapkamers en veel buitenruimte. 

.Eigenschappen
Naam De Bitterstraat
Arnhem
Type Apartment
Aanbieder Directwonen-Nl
Provincie Gelderland
Adres De Bitterstraat
Beschikbaar vanaf 2021-11-01
Verdieping 2
Oppervlakte 120
Aantal kamers 4
Douche Ja
Keuken Ja
Woonkamer Ja
Postcode 6826RA