Gedempte Sloot

Prijs : € 950

Den Haag

Galerijflat


Gedempte Sloot Ga naar Huurwoningen-nl

voor € 950

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurwoningen-nl.

in hartje centrum perfect gerenoveerd 2 kamer appartement op de eerste verdieping gelegen en een op het zuiden gelegen balkon.

Dit appartement is tot in de puntjes gerenoveerd en zo te betrekken! Er is een nieuwe keuken, nieuw toilet en een nieuwe badkamer geplaatst. Het stucwerk is vernieuwd, alles is gesausd er is een fraaie laminaat vloer geplaatst en er hangen prachtige gordijnen. Kortom de perfecte situatie voor een starter want er hoeft aan dit appartement werkelijk niets te worden gedaan.
Indeling: Op de begane grond een centrale entree met bellenbord en brievenbussen. Na de gesloten entree, 3 liften en een trappenhuis naar de verdiepingen.1e verdieping, hal en toegang tot de galerij.

Entree met tochtportaal, gang met toilet en garderobe kast, woonkamer circa 540x375 met open keuken 200x300. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, kookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon 185x525. Pal zuid gelegen.

Ruime slaapkamer circa 395x305 met badkamer 140x295. De huurprijs is inclusief voorschot water en stookgas.
\*\\*\* Let op: de foto's geven een impressie van de woning weer. Uit bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden ontleend \*\**.Eigenschappen
Naam Gedempte Sloot
Den Haag
Type Galerijflat
Aanbieder Huurwoningen-Nl
Provincie Zuid-Holland
Oppervlakte 55
Aantal kamers 2
Postcode 2513 TD