Langelobrink, Enschede

Prijs : € 495

Enschede

Onbekend


Langelobrink, Enschede Ga naar Huurportaal-nl

voor € 495

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Minimum huurperiode: 10 maanden All GIRLS HOUSE: room fully furnished.

For rent nice furnished room 12m² € 495,- All-in. The room is carpeted and all walls are painted white. There is a single bed in the room and a roller blind is hanging outside the window. There is a shared kitchen with an oven, microwave and fridge.

The bathroom has a sink, shower and toilet. In total 2 toilets available. There is also a shared garden. The Saxion is about 15 minutes cycling and the University of Twente is about 20 minutes cycling.

Various facilities within walking distance of the house. All GIRLS HOUSE: kamer volledig ingericht. ALL GIRLS HOUSE!! De kamers worden alleen verhuurt aan meisjes. Te huur leuke gemeubileerde kamer 12m² € 495,- All-in.

De kamer is voorzien van vloerbedekking en alle muren zijn netjes wit geschilderd. In de kamer staat een eenpersoonsbed en voor het raam hangt een rolgordijn. Er is een gezamenlijke keuken voorzien van een oven, magnetron en een koelkast. De badkamer heeft een wastafel, douche en toilet.

Ook is er een gezamenlijke tuin aanwezig. Het Saxion ligt op circa 15 minuten fietsen en de Universiteit Twente is op circa 20 minuten fietsen. Diverse voorzieningen op loopafstand van de woning..Kaart

Eigenschappen
Naam Langelobrink, Enschede
Enschede
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 12
Aantal kamers 1
Postcode 7544 MA