Maagdendries 67C02 Te Maastricht - Appartement Te Huur Bij Stienstra.Nl

Prijs : € 940

Maastricht

Onbekend


Maagdendries 67C02 Te Maastricht - Appartement Te Huur Bij Stienstra.Nl Ga naar Huurportaal-nl

voor € 940

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Op deze geweldige locatie, op steenworp afstand van het centrum in Maastricht, bevindt zich dit jonge, luxe stadsappartement met o.a.

een moderne keuken en badkamer op de 2e verdieping. Een stadsappartement betekent genieten van de stad, uitrusten in de stadstuin en geen zorgen over parkeren immers er een eigen privé parkeerplaats in de parkeergarage zit, bij de huurprijs inbegrepen! Naast alle gemakken die het wonen in de stad biedt zijn ook de verbindingswegen richting Eindhoven, Luik en Aachen binnen enkele minuten te bereiken. Kortom, een prachtig appartement van alle gemakken voorzien, op een top locatie. Vanuit de centrale entree met bellentableau zijn de liften en het trappenhuis bereikbaar.

Het luxe afgewerkte appartement met balkon ligt op de 2e verdieping en is voorzien van een knusse woonkamer, 1 slaapkamer, een moderne badkamer met aparte toiletruimte en berging. In de doorzonwoonkamer ligt een moderne open keuken met inductiekookplaat, re-circulatiekap, koelkast, vaatwasser en combi oven. Het geheel is afgewerkt met een natuurstenen werkblad. Vanuit de slaapkamer bereikt u de badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel.

In de berging vindt u de aansluiting voor de wasmachine en de droger. De huurprijs is exclusief servicekosten, deze bedragen € 35,00 per maand. Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u over een bruto (gezamenlijk) maandinkomen te beschikken van €3.760,00 waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend. Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur (minimaal 3 jaar).

Bij aanvang van de huurovereenkomst dient u een waarborgsom te betalen. De waarborgsom bedraagt minimaal één keer de maandhuur. In bijzondere gevallen kan een hogere waarborgsom gevraagd worden..Kaart

Eigenschappen
Naam Maagdendries 67C02 Te Maastricht - Appartement Te Huur Bij Stienstra.Nl
Maastricht
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 53
Aantal kamers 1