Koningin Julianastraat, Deventer, Overijssel, Netherlands, 7415GK, The Netherlands

Prijs : € 850

Deventer

Appartement


Koningin Julianastraat, Deventer, Overijssel, Netherlands, 7415GK, The Netherlands Ga naar Huurflits-nl

voor € 850

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurflits-nl.

Dit leuke voormalige 4-kamer appartement op de eerste woonlaag is gelegen in de groene en ruim opgezette wijk “Keizerslanden”.

Het appartement ligt aan de rand van de bebouwde kom van Deventer en op loopafstand van winkelcentrum “Keizerslanden”, openbaar vervoer, scholen, sportvoorzieningen en het Zandweteringpark. Ook het centrum van Deventer is op fietsafstand makkelijk bereikbaar.

Indeling:
Entree, hal, royale provisiekast, separaat toilet met wasfontein, keuken voorzien van een ruim keukenblok. Vanuit de keuken is het balkon aan de voorzijde bereikbaar. De royale woonkamer heeft een mooie lichtinval.

Vanuit de keuken heb je toegang tot de nette badkamer met douche en wastafel. Vanuit de hal zijn de eerste en tweede slaapkamer bereikbaar. Ook is er vanuit 1 slaapkamer het tweede balkon te bereiken.

Voorwaarden
De huurprijs is weergegeven exclusief de kosten van gas, water, elektriciteit, telefoon en internet. De hoogte van deze kosten zijn mede afhankelijk van de grootte van uw huishouden.

De bijkomende servicekosten betreffen o.a. en indien van toepassing: het onderhoud van de verwarmingsapparatuur, kosten huismeester, algemene schoonmaakkosten, de kosten van zaken die het mogelijk maken gemeenschappelijke vertrekken te gebruiken overeenkomstig de overeengekomen bestemming: dit betreft zaken zoals water, verlichting, verwarming en inventaris voor gemeenschappelijke vertrekken, zoals in gangen, trappen, berging/fietsenstalling en administratiekosten. De hoogte van de servicekosten bedragen € 50,00 per maand.

De verhuurder stelt voor het aangaan van een huurovereenkomst onderstaande eisen aan een huurder
Verplichte identificatie door een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort)
U dient een bruto inkomen te hebben van minimaal 3x de huursom en dient dit aan te tonen.
Het houden van huisdieren is in overleg.
Door verhuurder wordt een waarborgsom van minimaal €850,- verlangd..Eigenschappen
Naam Koningin Julianastraat, Deventer, Overijssel, Netherlands, 7415GK, The Netherlands
Deventer
Type Appartement
Aanbieder Huurflits-Nl
Oppervlakte 76
Aantal kamers 3
Postcode 7415GK