Van Spaenstraat, Centrum, Nijmegen, Gelderland, Netherlands, 6524HH, Netherlands

Prijs : € 235

Nijmegen

Kamer


Van Spaenstraat, Centrum, Nijmegen, Gelderland, Netherlands, 6524HH, Netherlands Ga naar Huurflits-nl

voor € 235

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurflits-nl.

Beste toekomstige huisgenoot,

Per 1 september komt er een kamer vrij in Huize van Spaen! Een veilige haven voor haar inwoners en bekend onder menigeen bestuurskundestudent.
Voor €235 (excl.

wifi) per maand krijg je 9 vierkante meter puur genot én de leukste huisgenootjes van Nijmegen. Doordat er een hoogslaper in de kamer staat en twee diepe kasten in de muur verwerkt zijn voelt het ruimer aan. Je deelt de keuken, het toilet, de douche en de wasmachine met vier anderen
Wij zijn een huis met drie dames en vier heren van 20 tot 25 jaar. Wij houden ervan om samen te eten, te koken, te douchen met harde muziek en af en toe wat gezelligheid onder het genot van een alcoholische versnapering.

Door de perfecte ligging en leuke bewoners komen er vaak mensen over de vloer en is er altijd wel iemand in voor een praatje. Toch vinden wij het wel belangrijk dat er geen verplichte avonden zijn.
Het adres is de Van Spaenstraat 33 dit is een toplocatie, want al fietsend sta je binnen 3 minuten in je favoriete café en de universiteit is slechts 12 minuten fietsen. Verder is de Coop op loopafstand en ben je met de fiets in 2 minuten bij het station.
(Er zullen overnamekosten zijn van €210 voor de hoogslaper, het gordijn en de elektriciteit).
In overleg is ook het matras over te nemen..Eigenschappen
Naam Van Spaenstraat, Centrum, Nijmegen, Gelderland, Netherlands, 6524HH, Netherlands
Nijmegen
Type Kamer
Aanbieder Huurflits-Nl
Oppervlakte 9
Aantal kamers 1
Postcode 6524HH