Benno Stokvislaan, Hatert, Nijmegen, Gelderland, Netherlands, 6532CS, Netherlands

Prijs : € 395

Nijmegen

Kamer


Benno Stokvislaan, Hatert, Nijmegen, Gelderland, Netherlands, 6532CS, Netherlands Ga naar Huurflits-nl

voor € 395

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurflits-nl.

Wonen in een oase van rust en tevens alle voorzieningen binnen handbereik hebben? Het kan! In de uitlopers van het Goffertpark, tussen het groen ligt het SSH& complex Jonkerbosch verscholen, en hier komt een kamer vrij! Op de Benno Stokvislaan 6 is een kamer met een oppervlakte van ongeveer 30m2, een opberghok van nog eens ongeveer 4m2 en een wasbak.

De gemeenschappelijke voorzieningen, twee wc's, een douche, keuken, ruime woonkamer en wasmachine deel je met vier lieve huisgenootjes. De grote woonkamer geeft uitzicht op mooi groen en omdat de Benno Stokvislaan doodloopt is er bijna geen verkeer, lekker rustig dus. We hebben een groot terras met kampvuur plaatsje voor de zwoele zomers. Er is een relaxte sfeer onderling en iedereen is lekker zelfstandig.
De campus ligt op ongeveer 10 minuten fietsen, de stad op 15 minuten.

Daarnaast is er op loopafstand een bushalte. Ook supermarkten (Albert Heijn, Jumbo en COOP alle drie op 5 min. fietsen), snackbars, fietsenmakers en andere winkels zijn op korte afstand te vinden (als je weet waar te zoeken). Daarnaast ligt het fantastische Goffertpark op loopafstand waar je lekker kan hardlopen, zonnen of chillen met vrienden.
De kamer kost met huurtoeslag ongeveer €395 per maand.

Daarnaast moet je ingeschreven staan bij de SSH&, dit kost eenmalig €20 en hoeft pas na de hospiteeravond. We zoeken iemand van 20+.Eigenschappen
Naam Benno Stokvislaan, Hatert, Nijmegen, Gelderland, Netherlands, 6532CS, Netherlands
Nijmegen
Type Kamer
Aanbieder Huurflits-Nl
Oppervlakte 30
Aantal kamers 1
Postcode 6532CS