Eisenhowerlaan, Kanaleneiland, Utrecht, Netherlands, 3527HG, The Netherlands

Prijs : € 553

Utrecht

Kamer


Eisenhowerlaan, Kanaleneiland, Utrecht, Netherlands, 3527HG, The Netherlands Ga naar Huurflits-nl

voor € 553

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurflits-nl.

Privékamer in gedeeld appartement!

De kamer heeft een groot raam waardoor direct zonlicht in deze kamer valt, waardoor het een zeer lichte en plezierige plek is.

Deze accommodatie is voorzien van hoogwaardige apparatuur die nodig is om te studeren en te ontspannen, waaronder een hoogwaardige boxspring, een bureau, een bureaustoel en een grote kledingkast. Wij voorzien u van alle nodige faciliteiten, van handdoeken en beddengoed tot de volledige keukenuitrusting, zodat u direct in uw nieuwe woning kunt verhuizen, zonder iets anders mee te nemen dan uw kleding en een tandenborstel!

Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping, echter is er een lift aanwezig. Het appartement heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keuken, de badkamer en het toilet. De keuken is voorzien van al het benodigde keukengerei en andere faciliteiten, zoals een grote koelkast en een fornuis.

Tevens geeft de keuken u toegang tot het balkon. Grenzend aan de keuken vindt u de badkamer welke geheel betegeld is en voorzien is van een douche en een wastafel. Hier staat een wasmachine tot uw beschikking..Eigenschappen
Naam Eisenhowerlaan, Kanaleneiland, Utrecht, Netherlands, 3527HG, The Netherlands
Utrecht
Type Kamer
Aanbieder Huurflits-Nl
Oppervlakte 13
Aantal kamers 1
Postcode 3527HG