Eisenhowerlaan, Kanaleneiland, Utrecht, Netherlands, 3527HG, The Netherlands

Prijs : € 553

Utrecht

Kamer


Eisenhowerlaan, Kanaleneiland, Utrecht, Netherlands, 3527HG, The Netherlands Ga naar Huurflits-nl

voor € 553

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurflits-nl.

Kamer nabij het stadscentrum met groen uitzicht +++

Over het appartement:
De kamer is gelegen op de 6e verdieping.

Gelegen aan een grote groene straat in het 'Kanaleneiland' in Utrecht, is deze kamer gehuisvest in een appartement aan de Eisenhowerlaan; een rustige straat vlakbij het centrum van Utrecht! Hier bieden we je een comfortabel verblijf, waar je kunt genieten van uitstekende leefomstandigheden onder internationale medestudenten.
Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping, echter is er een lift aanwezig. Het appartement heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keuken, de badkamer en het toilet. De keuken is voorzien van al het benodigde keukengerei en andere faciliteiten, zoals een grote koelkast en een fornuis. Tevens geeft de keuken u toegang tot het balkon.

Grenzend aan de keuken vindt u de badkamer welke geheel betegeld is en voorzien is van een douche en een wastafel. Hier staat een wasmachine tot uw beschikking. Voor het gebouw zijn gratis parkeerterreinen en hier kun je je fiets stallen.
Wij voorzien je van alle faciliteiten, van handdoeken en beddengoed tot de complete keukenuitrusting, zodat je direct in je Utrechtse woning kunt komen wonen, zonder iets anders mee te nemen dan je kleding en een tandenborstel!.Eigenschappen
Naam Eisenhowerlaan, Kanaleneiland, Utrecht, Netherlands, 3527HG, The Netherlands
Utrecht
Type Kamer
Aanbieder Huurflits-Nl
Oppervlakte 10
Aantal kamers 1
Postcode 3527HG