Ruusbroecstraat

Prijs : € 850

Zwolle


Ruusbroecstraat Ga naar Directwonen-nl

voor € 850

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

In de gezellige wijk Dieze is per 1 februari dit ruime 3-kamer appartement voor onbepaalde tijd te huur!Op een ideale locatie: nabij de binnenstad van Zwolle, een winkelcentrum, het openbaar vervoeren diverse uitvalswegen zoals de A28.

Het appartement is top afgewerkt, dus je kunt er zo in! Met twee balkons met uitzicht op groen,kun je altijd heerlijk van de zon genieten! Kortom: een heerlijk appartement op een ideale locatie!INDELINGEntree complex. Trap naar derde verdieping van het complex.Entree appartement, ruime hal met modern toilet. Ruime, lichte woonkamer. Gesloten keuken met toegang tot het eerste balkon.De moderne keuken is uitgerust met gaskookplaat met afzuigkap, combi-oven en koelkast met diepvriesvak. Moderne badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel.

Ook zit hier de wasmachineaansluiting. Master bedroom met toegang tot het tweede balkon. Tweede (slaap)kamer. Het appartement beschikt tevens over een eigen berging op de begane grond van het complex.Vrij parkeren kan voor het complex, in de straat. BIJZONDERHEDEN- Per 1 februari 2018 beschikbaar- Minimale huurperiode: 12 maanden- Te huur voor onbepaalde tijd- Huurprijs: € 850 per maand- Servicekosten: € 35 per maand- Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet, televisie en gemeentelijke heffingen- Waarborgsom: 1 maand huur.Eigenschappen
Naam Ruusbroecstraat
Zwolle
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2018-02-01
Provincie Overijssel
Basis huur 850.00
Service kosten 0.00
GWE 0.00
Verdieping 2
Aantal kamers 3
Oppervlakte 75
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 8022EG