Volkerakstraat

Prijs : € 496

Arnhem


Volkerakstraat Ga naar Directwonen-nl

voor € 496

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

Mooi en modern ingerichte studio met slaapbank, tafel, stoelen en kleding- en opbergkasten.

Je hebt de beschikking over een eigen keuken, douche en dakterras op het zuidoosten! De keuken is voorzien van een koelkast en gasfornuis met afzuigkap. Het toilet deel je met 3 andere nette (vrouwelijke) bewoners. Aanwezig in de woning; Wasmachine, strijkijzer en strijkplank, schoonmaakartikelen. Periodiek komt er een schoonmaakster langs die zowel de algemene als de privéruimtes schoonmaakt.

De studio is centraal gelegen, vlakbij winkelcentrum Presikhaaf. Tien minuten verwijderd van het centrum van Arnhem en dichtbij diverse uitvalswegen. Tevens zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en station Presikhaaf. Aangezien de overige 3 studio's door dames worden gehuurd, wordt deze studio alleen een dame verhuurd.

De leeftijd van de huidige bewoners varieert tussen de 18 en 26 jaar.De maandelijkse huurprijs bedraagt €495,00. Dit is inclusief gas, water, elektra, belastingen, heffingen, Tv, internet, schoonmaakkosten en gebruik van meubilering en overige voorzieningen in de woning.- Geschikt voor één vrouwelijke persoon - Huurtoeslag is niet mogelijk - Huisdieren zijn niet toegestaan - Huurovereenkomst minimaal 12 maanden - In de woning wordt niet gerook.Eigenschappen
Naam Volkerakstraat
Arnhem
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2018-01-01
Provincie Gelderland
Basis huur 495.00
Service kosten 0.00
GWE 1.00
Verdieping 31
Aantal kamers 1
Oppervlakte 30
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 6826GM