Berghofstraat

Prijs : € 619

Eygelshoven


Berghofstraat Ga naar Directwonen-nl

voor € 619

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

Nabij alle voorzieningen ligt dit keurige appartementencomplex met lift en parkeerplaatsen.

Het appartement is nagenoeg ideaal geisoleerd met dubbel glas in kunststof kozijnen. Winkels, scholen en openbaar vervoer liggen op een steenworp afstand. Gelegen in complex Jupiter op de 2e verdiepingRuim appartement, gesitueerd op de eerste verdieping, rustig gelegen temidden van veel groen en voldoende parkeergelegenheid, met berging, balkon en loggia gelegen te Eygelshoven aan de Berghofstraat. Centrale overdekte entree alwaar bellentableau en brievenbussen.

Gemeenschappelijke hal met trappenhuis en liftinstallatie. Separate berging zowel inpandig als via buitenom bereikbaar. Tweede verdieping Corridor. Gemeenschappelijke hal alwaar meterkast.

Entree. Hal voorzien van toiletruimte met toilet en fonteintje, muurkast en intercom. Woonkamer 4.80 x 4.20 met toegang tot loggia. Separate keuken 6.10 x 4.30/2.90 met functionele keukeninstallatie alwaar aansluitpunt voor wasautomaat, berging en toegang naar balkon.

Verdeelportaal. Twee slaapkamers respectievelijk 4.20 x 3.10 en 4.20 x 3.10. Badkamer voorzien van douche, wastafel en combi c.v.-installatie..Eigenschappen
Naam Berghofstraat
Eygelshoven
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2017-12-06
Provincie Limburg
Basis huur 559.00
Service kosten 60.00
GWE 0.00
Verdieping 2
Aantal kamers 3
Oppervlakte 75
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 6471EJ