Sonsbeekweg Ga naar Directwonen-nl

voor € 457

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

Leuke kamer met eigen wastafel tegenover Sonsbeekpark! De Sonsbeekweg ligt super centraal, namelijk niet alleen op loopafstand van Sonsbeek Park en Arnhem centrum, maar ook op loopafstand van Arnhem centraal station en station Velperpoort! De Han, Artez en meerdere scholen liggen op slechts enkele minuten fietsafstand.Er is een heerlijke gezamenlijke tuin aan de achterzijde van het pand van ca.

70m2, alsmede een fietsenstalling. Verder is er ook nog eens een groot gezamenlijk dakterras! Er zijn 2 grote woonkeukens, 2 badkamers met in totaal 5 douches en maar liefst 4 toiletten! Wat wilt een student nog meer?!Indeling pand:Mooie statige entree/ hal met toegang tot alle vertrekken. In het souterrain treft u voor elke huurder een opbergkast/ locker én de 2 wasmachines en 2 drogers!De kamer:Wij bieden je aan: de prachtige lichte en ruime kamer met hoog plafond, op de begane grond met aansluitend de heerlijke en grote gezamenlijke én zonnige tuin! De kamer is 23m2! Ben je benieuwd naar deze mooie kamer in dit fraaie pand? Aarzel dan niet en bel voor een bezichtiging!Beschikbaar per 1-12-2017.

De kamer is voorzien van een prachtige houten vloer met visgraat motief! De huurprijs is € 456,- incl. voorschotten G/W/E  en servicekosten (waaronder gemeentelijke heffingen, tv en internet).Bijzonderheden:- Mooie en ruime kamer in een keurig pand, beschikbaar per 1-12-2017!- De kamer is voorzien van een eigen wastafel!- Keurige oplevering!- Grote gezamenlijke tuin met mogelijkheid tot het stallen van een fiets!- 2 Keukens, 5 douches en 4 toiletten!.Eigenschappen
Naam Sonsbeekweg
Arnhem
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2017-12-01
Provincie Gelderland
Basis huur 456.00
Service kosten 0.00
GWE 1.00
Verdieping 1
Aantal kamers 1
Oppervlakte 23
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 6814BE