Kromme Elleboog

Prijs : € 825

Dordrecht


Kromme Elleboog Ga naar Directwonen-nl

voor € 825

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

Wonen zoals wonen behoort te zijn!Gerestaureerde appartement in de binnenstad van Dordrecht.

Het appartement beschikt over een vloeroppervlakte van ca. 100 m2 en is gesitueerd boven een winkelpand aan de gezellige Vriesestraat (de ingang is aan de Kromme Elleboog) waar vele winkels, restaurants en cafes aanwezig zijn. De woning is beveiligd middels een stalen hekwerk, een intercom en elektrische poort opener. Het appartement beschikt over een eigen berging en twee dakterrassen met een totale oppervlakte van 23 m2 bereikbaar via dubbele openslaande deuren.1e verdieping Indeling: entree, trap naar dakterras, voordeur, hal, keuken (ca.

7 m2), zonnige woonkamer (21 m2), eet-/studeerkamer (14 m2) met uitzicht op de gezellige binnenstad, 2e hal met toilet en trap naar 2e verdieping waarin grote lichtkoepel (2 m2) met veel daglicht. 2e etage: overloop, grote slaapkamer (15m2), 2e slaapkamer (13m2), apart 2e toilet, badkamer met douche en wastafel. Op de overloop bevindt zich een speciale washoek met aansluitingen voor wasmachine en droogtrommel. Het object is volledig gestoffeerd.

De entree is per auto bereikbaar en de mogelijkheid bestaat om er de auto in overleg met de overige gebruikers/bewoners te parkeren. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. De woning is voorzien van kabel- en glasvezelaansluitingen..Eigenschappen
Naam Kromme Elleboog
Dordrecht
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2017-09-26
Provincie Zuid-Holland
Basis huur 825.00
Service kosten 0.00
GWE 0.00
Verdieping 2
Aantal kamers 3
Oppervlakte 80
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 3311NH