Oranjestraat

Prijs : € 720

Arnhem


Oranjestraat Ga naar Directwonen-nl

voor € 720

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

Zelfstandige STUDIO gesitueerd in een riante stadsvilla in de gewilde wijk Lombok gelegen op een gezellige locatie onderaan de Oranjestraat, op steenworp afstand van de binnenstad, winkels en de prachtige Arnhemse bossen en parken.

De Oranjestraat is een belangrijke doorgaande weg in de populaire wijk Lombok. De straat heeft, mede door de aanwezigheid van diverse winkels en horecagelegenheden, een levendig karakter. De straat is groen en ligt uitstekend ten opzichte van het centrum (5 minuten per fiets), en grote uitvalswegen en snelwegen. Vanuit de wijk zijn de bekende Arnhemse parken en bossen, waaronder de Landgoed Marindaal en de uiterwaarden van Rijn eenvoudig bereikbaar.

De gehele woning heeft nog veel originele details zoals glas-in-loodramen en paneeldeuren. De studio gelegen op de tweede verdieping (zolder) heeft een leuke woonkamer met een speelse indruk door de bouw van het pand en heeft een open keuken. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en toilet. Deze woning is ideaal voor een werkend persoon.

Huurprijs is excl. voorschot gas/ water/ elektra, internet etc. ad. € 100,00 en € 45,00 servicekosten per maand..Eigenschappen
Naam Oranjestraat
Arnhem
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2018-01-01
Provincie Gelderland
Basis huur 675.00
Service kosten 45.00
GWE 0.00
Verdieping 31
Aantal kamers 1
Oppervlakte 60
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 6812CN