Hertogstraat

Prijs : € 840

Arnhem


Hertogstraat Ga naar Directwonen-nl

voor € 840

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

Heeft u altijd al in een bijzonder en gerenoveerd appartement nabij het centrum willen wonen? Dit is uw kans! Dit, alles behalve doorsnee, sfeervolle pand is gelegen aan de rand van de gezellige wijk “Spijkerkwartier"; dichtbij station Velperpoort, stadscentrum en knusse buurtwinkels.

In deze goed onderhouden woning mogen wij een zeer ruim 2-kamer appartement op de eerste verdieping aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. De woonoppervlakte van het appartement bedraagt circa 75m2. Indeling: Entree op de begane grond met toegang het appartement op de begane grond, alsmede de toegang tot de appartementen op de eerste en tweede verdieping. De hal op de eerste verdieping geeft toegang tot woonkamer, slaapkamer, ruime separate keuken met gasfornuis, afzuigkap en koelkast, toilet en badkamer met douche en wastafel.

De hoge plafonds geven een extra ruimtelijk effect aan de toch al grote kamers. De woonkamer en slaapkamer zijn beiden circa 27 m2 groot en worden gescheiden van elkaar door een deur. De (slaap)kamer aan de achterkant geeft toegang tot het ruime balkon. De woning is aantrekkelijk geprijsd en absoluut een bezichtiging waard.

Bijzonderheden: Genoemde huurprijs is excl. voorschot gas/water/elektra van € 130,00 per maand..Eigenschappen
Naam Hertogstraat
Arnhem
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2017-12-12
Provincie Gelderland
Basis huur 710.00
Service kosten 130.00
GWE 0.00
Verdieping 2
Aantal kamers 2
Oppervlakte 75
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 6828ER