Bronbeeklaan

Prijs : € 307

Arnhem


Bronbeeklaan Ga naar Directwonen-nl

voor € 307

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

Deze zeer betaalbare studio's aan de Bronbeeklaan in Arnhem beschikken over een woonkamer, slaapkamer, douche, toiletruimte, eigen balkon en geweldig uitzicht.

Tevens is deze studio voorzien van een pantry (klein keukenblokje).Er zijn grotere gedeelde keukens aanwezig in het gebouw waar je kunt koken. Let op! Er zijn meerdere studio's beschikbaar.LOCATIE Het complex ligt aan een rustige weg in de wijk Paasberg. Deze wijk bestaat uit een bosrijke omgeving. In de buurt vind je een supermarkt.

Daarnaast is de woning gelegen op een kwartier loopafstand van de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Het centrum van Arnhem is makkelijk te bereiken met de bus of met de auto. Dit gezellige stadscentrumbiedt verschillende eettentjes, leuke winkels en uitgaansgelegenheden. Natuurgebied de Veluwe ligt op loopafstand van het complex.

MAANDELIJKSE KOSTEN De maandelijkse kosten zijn 307,06 per maand. De servicekosten zijn niet verrekenbaar en bedragen 107,84 per maand (gas/water/elektra)..Eigenschappen
Naam Bronbeeklaan
Arnhem
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2017-12-05
Provincie Gelderland
Basis huur 307.00
Service kosten 0.00
GWE 0.00
Verdieping 31
Aantal kamers 1
Oppervlakte 25
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 6824PJ