Verweystraat

Prijs : € 895

Zwijndrecht


Verweystraat Ga naar Directwonen-nl

voor € 895

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

Aantrekkelijk gestoffeerd 3 kamer appartement op de 1e verdieping met zonnig balkon op het zuidwesten en berging in de onderbouw.

Gelegen in de groene tuinstedelijke woonwijk Kort Ambacht met binnen 50m lopen een winkelcentrum waar ook openbaar vervoer stopt en slecht 5 minuten rijden naar de rijksweg A16 richting Rotterdam en Breda. De woning is afgewerkt met gestuukte wanden, kwalitatief hoogwaardig laminaat, verlichting en keuken met apparatuur. Complex met afgesloten entree, intercom en gezamenlijke fietsenstalling ook geschikt voor scooters. Ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Indeling: Entree, gang waar alle ruimten op uitkomen, woonkamer 21m² in open verbinding met keuken 7m² v.v.

koelkast/vriezer, gaskookplaat, oven en wasemkap, aansluitend eetkamer 8.5m², 2 slaapkamers 9 en 11.5m² waarbij de grootste slaapkamer toegang biedt tot het balkon, verzorgde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en design handdoeken radiator, separaat toilet en inpandige berging met opstelplaats voor wasmachine en droger. - Huur is exclusief € 30,- servicekosten t.b.v. complex en nutsvoorzieningen - Borg 2 maanden huur - Minimale huurtermijn is 12 maanden.



Eigenschappen
Naam Verweystraat
Zwijndrecht
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2017-12-05
Provincie Zuid-Holland
Basis huur 895.00
Service kosten 0.00
GWE 0.00
Verdieping 2
Aantal kamers 3
Oppervlakte 75
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 3333VP