Gamerslagplein

Prijs : € 375

Arnhem


Gamerslagplein Ga naar Directwonen-nl

voor € 375

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

Op dit moment zijn wij hard bezig met het renoveren van het appartement.

De foto's van het appartement volgen nog maar wil jij als eerste kans maken op deze prachtige kamers? Reageerd dan snel! 4 prachtige kamers te huur in een nieuw aangekocht en gerenoveerd appartement! Per direct bieden wij 4 kamers aan die beschikbaar zijn voor de verhuur aan de Gamerslagplein in Arnhem. De kamers zijn zeer centraal gelegen t.o.v. de HAN in Arnhem en HVL in Velp. In de direct omgeving vind je een groot overdekt winkelcentrum (winkelcentrum Presikhaaf) waar je terecht kan voor alledaagse boodschappen.

Ook de bus verbindingen zijn uitstekend en in nog geen 10 minuten ben je in het centrum van Arnhem. De keuken is voorzien van een ruime koelkast, gaskookstel en wasmachine! Het toilet en de badkamer zijn seperaat gescheiden. Kamer 1: Prachtige kamer die is voorzien van een laminaat vloer. De kamer heeft een gunstige indeling waardoor je de ruimte goed kunt benutten.

De oppervlakte van deze kamer bedraagt ruim 12m2 Bijzonderheden: - 4 prachtige kamers in een nieuw aangekocht appartement. - De huurprijs is inclusief gas, water, elektra, internet, tv aansluiting, wasmachine, vaatwasser, gemeentelijke belasting. - De badkamer, keuken en toilet deel je met 3 mede bewoners.- Aanvaarding: per direct / in overleg beschikbaar - Minimale huurperiode 12mnd Wil jij samen met een van je vrienden/vriendinnen in één huis zitten? Dan is dit je kans! Heb je interesse in deze prachtige kamer? Verstuur dan nu je bericht.Eigenschappen
Naam Gamerslagplein
Arnhem
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2017-12-10
Provincie Gelderland
Basis huur 375.00
Service kosten 0.00
GWE 0.00
Verdieping 1
Aantal kamers 1
Oppervlakte 12
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 6826LA