Van Borselenstraat

Prijs : € 700

Arnhem


Van Borselenstraat Ga naar Directwonen-nl

voor € 700

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

Ruim 2 kamer appartement met aparte riante keuken.Algemene informatie:Wonen in een leuk appartement met een verrassende buitenruimte. De verrassende ligging van het appartement op de 3e etage zorgt voor een weids en groen uitzicht en een ongekende lichtinval, op het zonnige balkon op het zuiden is het heerlijk genieten. Het appartementencomplex heeft een lift en bergingen in de onderbouw.

Het ligt tegenover het overdekte winkelcentrum Presikhaaf. Dit winkelcentrum heeft o.a. 2 grote supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Direct achter het winkelcentrum ligt het mooie park Presikhaaf.

Verder ligt de woning gunstig t.o.v. openbaar vervoer met een bushalte voor de deur en het treinstation Presikhaaf op loopafstand. Goede verbindingen met snelwegen A325, A348 en de A12. Indeling:entree, hal, vaste kast, vernieuwd modern toilet, royale (woon)keuken met diverse inbouwapparatuur, grote slaapkamer en doorloop naar de vernieuwde moderne badkamer met inloopdouche en wastafel, de woonkamer is ruim en licht en heeft een heerlijk uitzicht, tevens geeft de woonkamer toegang tot het zonnige balkon. Buitenruimte: BalkonBerging: schuurBijkomende kosten: Borg:€ 700,-Servicekosten:€ 128,37Voorschot stookkosten: € 58,-Gas, water, elektra: Naar eigen verbruik  Gewenste huurder(s): Werkend.Eigenschappen
Naam Van Borselenstraat
Arnhem
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2018-01-01
Provincie Gelderland
Basis huur 700.00
Service kosten 0.00
GWE 0.00
Verdieping 2
Aantal kamers 2
Oppervlakte 60
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 6826NS